Gedreven door waarde

De stip

Het mooie van visie is dat je die ziet met je ogen dicht. STAATER weet dat je met de ogen open de realiteit ziet. Dat is het vertrekpunt. Een politicus zei ooit iets soortgelijks dat 'visie als een olifant is die het zicht belemmert'. Hij wil voorkomen alleen bezig te zijn met wat hij wil en dan niet meer kan samenwerken met een ander. Hij wil altijd in staat zijn iets te relativeren van eigen standpunten en te zoeken naar compromissen.

Extra benen

In het logo van STAATER zie je de stip, zeg maar de visie. De gele bol kan alles betekenen en het symboliseert richting. In het logo staat de A voor extra benen om stabiel te staan met de voeten in de goede richting. Wij geloven in een waarde-gedreven economie om tot goede keuzes te komen en om in de goede richting te bewegen. STAATER helpt om jouw stip te concretiseren en te definiëren, zodat je mondhoeken gaan krullen.

Het moment waarop je denkt “wauw dat zou mooi zijn, als dát lukt dan ben ik echt blij, wauw”. Noem het ambitie, maar die stip dat ben jij, die stip dat zijn wij.

Human Capital en Cash

STAATER onderzoekt de mogelijkheden van jou en jouw onderneming om te bewegen. Hoe wendbaar is het systeem en hoe staat het met de bereidheid om te veranderen. Zijn er belemmeringen die weggenomen kunnen worden en hoe staat het met de durf, het lef en de kracht van de onderneming. Elke stip is bereikbaar en om die stip te bereiken heb je in de basis twee kapitalen nodig, Human Capital en Cash. Voeg daar de dimensie Tijd aan toe en dan komt het aan op durf, lef en kracht. Leiderschap in brede zin en vooral plezier zijn het cement tussen de bouwstenen.

 

Zakboek voor managers

Zakboek voor succesvolle managers & coaches

Praktisch en onmisbaar voor iedere 'leider' Auteurs Hessel Jan Smink & Jan Workamp

Dit Zakboek behandelt thema’s die je verder op weg helpen om een nog betere en krachtiger leider te worden. Het leert je kijken naar je eigen gedrag en geeft aan hoe je dit op authentieke wijze kunt verbeteren. De inhoud van dit Zakboek is het resultaat van jarenlange research en expertise als executive business mentor.

Quote Marcel Boekhoorn, ondernemer en investeerder- 'Baanbrekend boek! Eyeopener voor iedere manager'. To the point en helemaal van deze tijd' 

Benieuwd naar wat wij samen kunnen bereiken?

Wij bieden financiële handreikingen tot groei en waarde-creatie. 

Waarbij jij een nog sterkere leider wordt op jouw schip!

Neem contact met ons op