Contact

Interesse, vragen of iets anders?

Ben je geïnteresseerd - en wil je naast een financiële injectie - lange termijn waarde creëren vanuit een zeer betrokken aanpak? Wij maken in deze uitdagende tijden, vrijblijvend tijd voor je vrij om te kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen.

STAATER STAAT VOOR JE KLAAR!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring

STAATER Investment B.V.

Landdrostlaan 51
7327 GM Apeldoorn
Postbus 2109
7302 EM Apeldoorn.

0800-STAATER of 0800-7822837

STAATER STAAT ER - SAMEN MAKEN WIJ HET VERSCHIL 

Wij zijn een onafhankelijke 'hands-on' investeerder in lange termijn waarde met een uiterst pragmatische en zeer betrokken aanpak, omdat bedrijven meer nodig hebben dan alleen een financiële injectie.

Wij richten ons op impact-ondernemingen met onbenut waarde-potentieel, groeipotentie (scale-up) en een omzet tussen 0,5 en 15 miljoen euro.

Intrinsieke ondernemingswaarde maximaliseren

Ons doel is de intrinsieke waarde van impact- bedrijven maximaliseren. Daardoor levert STAATER Investment direct een wezenlijke bijdrage aan een waarde-gedreven economie zonder korte termijn winstbejag. 

Ondernemen is als beleggen met een voortdurende balans tussen risico en rendement op korte en lange(re) termijn. Ondernemen geeft een gevoel van keuzevrijheid. Bij het maken van keuzes kijkt twijfel over de kwaliteit en over jezelf over de schouder mee. Het is niet de vraag of er twijfel is, maar wanneer de twijfel invloed uitoefent.

  • Heb je een plan, waarin wordt uitgewerkt hoe en hoe snel de onderneming succesvol is?
  • Heb je ook een plan waarin is uitgewerkt hoe je zal acteren in momenten van twijfel?
  • Wat doe je als je succesvol bent?
  • Durf te delen op het goede moment met iemand die er voor je is, die voor je staat.

STAATER staat er voor jou en jouw impact-onderneming in alle fases van ontwikkeling waar je als persoon en als bedrijf doorheen gaat in de weg naar succes. Wij weten dat succes nooit in een rechte lijn omhoog gaat.

STAATER Investment helpt ondernemers dromen te realiseren waar de mondhoeken van gaan krullen!